lørdag den 4. august 2012

Bioplast tungpeiercing-smykker


Tungepiercinger har på kort tid gjort forskellige former for piercingsmykker utroligt populære. For at bidrage til din personlige stil kommer disse smykker i forskellige farver, mønstre og er af forskellige materialer. Piercingsmykker er oftest lavet af titanium, rustfrit stål, guld, organisk materiale, plast, træ eller endda glas. Ikke alle materialer kan bruges til piercingsmykker, da det kan inficere piercingen.

Bioplast er, som navnet selv antyder, biologisk plast, hvilket er ideelt til piercinger. Det er lavet specielt til at blive båret på kroppen. Nogle smykker af dårlig kvalitet kan ødelægge helingen af piercingen og kan også give allergi. Bioplast som kirurgisk stål, guld, titan eller sølv, er sikkert og kan ikke forårsage nogen form for infektion.

Bioplast piercingsmykker har to store fordele i forhold til andre piercingvedhæng. For det første er de billige i forhold til piercinger i guld eller rustfrit stål. For det andet er de bøjelige. Bioplast smykker er bøjelige, hvilket giver din piercing mulighed for at blive strækket og ånde, så den heler uden irritation. Den vil tilpasse sig kroppens bevægelser. Dette er grunden til, at de mest kompetente fagfolk også anbefaler bioplast piercinger i de indledende stadier af piercingens heling.

Bioplast smykker er billige, og fordi det er en slags plast, kan man få det i alle former samt alle farver. Og det vigtigste er, at det er sikkert for din piercing og hjælper den med at hele og være smart samtidig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar