torsdag den 26. august 2010

Lær mere om tungepiercing

Piercinger er meget almindelige i dag, med flere og flere mennesker der piercer forskellige dele af deres krop som et mode-statement eller som en religiøs eller spirituel erklæring. Af alle former for kropspiercing er tungepiercing den anden mest almindelige art, der stammer fra azteker- og maya-kulturerne. Denne form for piercing blev også udbredt i mellemøstlige og fjernøstlige civilisationer samt i aboriginal-samfundene i Australien.

Mens traditionel piercing ikke blev drøftet meget, ser vor moderne samfund ikke lige positivt på alle former for piercinger, især når det drejer sig om piercing på uortodokse steder som tungen. Til trods for det er tungepiercing almindelig i dag.

Når man hengiver sig til en piercing, skal man sørge for at sikre sig, at man vælger en ordentlig piercingbutik, der har et rent miljø og har piercere, der kan tage sig af dine behov. Piercing af enhver art forårsager infektion, især når det sker på steder som tungen, og derfor bør der udvises forsigtighed, så der er helet,før du skifter smykker.

I forbindelse med sådanne piercinger skal det piercede sted hele i mindst fire til seks uger, inden der skiftes smykker. Du skal holde tungeregionen fri for bakterier ved at vaske det jævnligt med Listerine eller anden form for antibakteriel mundvask. Det er relevant at bemærke, at sådanne piercinger kan få tungen til at svulme op - det kan reduceres ved at bruge is på stedet. Smertestillende medicin som Tylenol vil hjælpe med at holde smerten på afstand. Spis bløde fødevarer for at hele din tungpiercing hurtigt og reducere infektion.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar