mandag den 9. august 2010

En guide til oral piercing

Mundpiercing ses som et populært led i udviklingen af piercinger. Det indebærer piercing i ansigtet og munden. Da dit ansigt er den mest synlige del af din krop, har du brug for betydelig forberedelse og viden, før du går videre med det.

Af alle former for oralpiercing, er læbepiercing det mest efterspurgte. Sådanne piercinger kan laves på begge sider af din øvre og nedre læber. Du kan bruge bånd og stænger som piercingsmykker. ”Slangebidspiercingen” pryde din underlæbe med to ringe. Det tager 4 til 12 uger for såret at hele.

Tungepiercinger kan være en vanskelig opgave, da det indebærer blodtab. Den professionelle piercer bør være ekstremt omhyggelig med at beskytte de hovedblodårerne. Tungepiercinger er 10 til 12 uger om at helbrede.
Til kinder og smilehuller kan du bruge matchende piercingsmykker som stænger og skinnende sten. Helningen af kinderne tager 10 til 12 uger.

Du kan pryde Medusa eller midten af din overlæbe med ”labretsmykker”. Denne piercing sættes lige under næsen. Medusa heles inden for 4 til 12 uger.

Madonna piercing, englekysset eller Marilyn Piercing, som den populært kaldes, indebærer piercing i overlæben. Det kan ske hvor som helst i overlæben, men som regel folk vælger det punkt, hvor berømtheder som Cindy Crawford, Marilyn Monroe havde modermærker eller "skønhedsvaremærker". Som piercingsmykker kan du vælge ”Labret-pigge”. Det tager 4 til 12 uger for denne piercing at hele.

Uanset hvilken form for oral piercing du vælger, er efterbehandling yderst vigtigt for at beskytte din sår fra infektionen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar