tirsdag den 28. september 2010

Fakta om tungepiercing

Tungepiercing er meget populært blandt unge, især i den vestlige verden. Tungepiercing er et trendy modestatement, og netop denne kropspiercingen er blevet ekstrem populær de seneste år.

Når du skal have lavet en tungepiercing, starter man med at finde blodkarrene og markere et sikkert punkt til piercingen. Når det punkt er markeret vil pierceren bruge en pincet til at klemme tungen. Herefter stikker man en piercing når igennem tungen fra toppen og ned. Men hvis din piercer bruger en kanyle kan han gøre det modsat, fra bunden til toppen. Før du træffer en beslutning om at få lavet en tungepiercing, skal du være sikker på, at det piercingstudio du vælger er hygiejnisk og altid bruger steriliseret engangsudstyr. Når du skal vælge piercingsmykker til en tungepiercing, kan du bruge barbells, tunge-studs, CBR tungebolde osv..

Men hvis der kommer en situation, hvor du ikke kan bære almindelige piercingsmykker i tungen, kan du bruge en ’tungeholder’, til at forhindre tungepiercingen gror sammen. I perioden efter du er blevet piercet i tungen, vil din tunge svulme op, og blive dobbelt så stor som normalt. For at løse dette problem, skal du bære længere piercingsmykker i starten, og bagefter skifte til mindre alternativer. Oral piercing indebærer et par risici, som du skal være opmærksom på. De hyppigste problemer er blødning og infektioner. Desuden kan du få beskadiget en nerve, opleve hævelse, ardannelse og infektion af parodontale væv. Tungepiercing kan også påvirke dine tale- og spisevaner. Det kan være svært at udtale ’T’ og ’S’ normalt med din nye piercing og det kan være svært at vænne sig til. Du er nødt til at skylle munden, hver gang du spiser noget. Stærke fødevarer, alkoholiske drikkevarer og rygning bør undgås helt, når du har fået lavet en tungepiercing. Selv om spyttet i munden virker helende, betyder et sår i tungen, at der skal omhyggelig pleje og efterbehandling.

Andre spændende links:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar