tirsdag den 28. september 2010

En hurtig guide til piercingsmykker

Kropspiercing er en meget populær tendens. Piercingsmykker bæres almindeligvis af unge. På grund af de risici der er forbundet med piercing, er det vigtigt at vælge den rigtige form for piercingsmykker.

De smykker skal være fremstillet af anti-allergifremkaldende materialer. Visse materialer forårsager rødme og gør din hud rødlig. Titanium, niobium, kirurgisk stål osv. er de bedste materialer til piercingsmykker. Guld eller sølv ikke må bruges til din allerførste piercing. Sikr også, at låsen på smykket ikke er lavet af et anden metal, der kan være allergiskfremkaldende. Teflon-smykker er også et populært valg for personer med allergi over for metal.

Naturmateriale som bambus bliver også brugt i vid udstrækning til piercingsmykker. Men disse smykker stykker skal smøres efter et par måneder. Særlig forsigtighed skal påvises, da de kan forårsage svampeinfektion, hvis de bæres i fugtige områder.

Den mest populære form for piercingsmykker er øreringe. Øreringe er populære som ørestikke og lange smykker, der dingler. ”Labrets” er en slags smykker, der anvendes til læbepiercing. En anden meget populær form for piercingsmykker er stænger (”barbells”). Stængerne bruges variabelt på øjenbryn, tunge og navle afhængig af deres form. En barbell er dybest set en lige stang med perler i enden. Lige stænger bruges til tungepiercinger, mens krumme og buede stænger anvendes i tilfælde af øjenbrynspiercinger. Smykker der dingler, er ofte knyttet til disse barbells. ”Claw-Claws” er en hesteskoformet piercingsmykke. der ofte bruges på øreflipper.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar